stefanja gora

Vabilo – zaključek poletne sezone

Drage zajčice, dragi zajci!

Ob začetku jeseni je napočil čas, da se spet zberemo in zaključimo poletno sezono.  Zato se bomo v soboto, 28. septembra, pohodniki, tekači, kolesarji in vsi ostali zbrali na Štefanji Gori (748 m).

Letos bomo tudi malo tekmovalni.

Plan je sledeč:

Fotografija0426

KOLESARJI: start pri spomeniku na Brdu ob 11. uri. Lahko se boste tudi preizkusili, koliko ste letos natrenirali. Cilj je na začetku Štefanje gore (avtobusna postaja), cesta pa je v celoti asfaltirana. Za prevoz osebne opreme na cilj in koles v dolino bo poskrbljeno. Najboljši bodo dobili medalje, zmagovalec pa prejme prehodni pokal.
(trasa: Predoslje → Šenčur…Cerklje z okolico …→ Štefanja Gora, cca 30km; kolesarje bo vodil Aleš Štefe)

 

pod kriškoTEKAČI (letošnja novost): start pri spomeniku na Brdu ob 11. uri. Trasa bo potekala iz Brda, mimo Bele, Brega do Tupalič in preko Možjance na Štefanjo goro. Dolžina trase bo 12 km. Tudi najboljši tekači prejmejo medalje, zmagovalec pa prehodni pokal.

 

 

POHODNIKI: zbor na parkirišču pred Jelovico v Preddvoru ob 10. urištefanja gora skupina

(pot: Tupaliče → Možjanca → Štefanja Gora; približno 2 uri; pot bo označena)

OSTALA (PREVOZNA) SREDSTVA: na cilju malo pred 12. uro, da pričakamo tekmovalce.

 

Na istem cilju kot lani (tj. pri vikendu na koncu vasi (“spodnja vas”) in ne pri cerkvi; pot bo označena) bo poskrbljeno tudi za jedačo in pijačo. Za člane društva je “okrepčilo” z malico brezplačno, za nečlane pa 5 €.

Za dodatne aktivnosti in dobro voljo bo poskrbljeno! 🙂

P.S.: Ne bomo se branili slaščic iz domačih pečic 🙂 !

Predprijav tokrat ne pobiramo – udeležba je dolžnost vsakega člana 🙂 ; sporočite le morebitne odsotnosti (z zdravniškim opravičilom 🙂 ).

 

Za vse ostale informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041 335 829 (Miha Štefe) in preko elektronske pošte divji.zajci@gmail.com!

 

Se vidimo!