Štefanja Gora 2012

ZAKLJUČEK POLETNE SEZONE NA ŠTEFANJI GORI

V soboto, 29. septembra, smo se zajci in zajklje zbrali ob zaključku uspešne poletne sezone. V preteklih nekaj mesecih smo vsi pridno trenirali – pohodniki, tekači in kolesarji; in ravno zato je padla ideja, da se vsi skupaj zberemo in preizkusimo še na »drugem« terenu, ŠTEFANJI GORI. Najbolj pridni pohodniki so izpred parkirišča pred Jelovico v Tupaličah na pot krenili že ob 10. uri, nekaj se jih je skupini pridružilo na Možjanci, pa tudi tiste malo manj zagnane (ki so se zaradi takšnih in drugačnih obveznosti na Štefanjo Goro malo pozneje pripeljali z avtomobili), je na vrhu čakala klobasa. Posebna pohvala gre kolesarjem, ki so se preizkusili na zahtevni kolesarski dirki, ki jih je vodila preko Cerkelj, do težko pričakovanega cilja na Štefanji gori. Rezultati kolesarske dirke so sledeči:

1. mesto: Luka Koritnik

2. mesto:Aleš Štefe

3. mesto: Rafael Brankovič

Pri ženskah pa je absolutna zmagovalka Tadeja Štefe. Vsem iskrene čestitke! Malo mlajši oz. »zajčji podmladek«, se je popoldne preizkusil tudi v »mini otroškem krosu« – ponosni smo na Blaža, Gašperja, Marcela, Saro, Rafaelo, Ana Marijo, Ajdo, Živo, Nežo in Emo. Kar tako naprej

Ne smemo pa pozabiti na dve najbolj tekmovalni ekipi: ekipa zajčic (Tina, Mojca in Anita) ter ekipa zajčkov (Aleš, Luka in Boštjan), ki sta se potili pri kvizu Male sive celice. Posebna zahvala pa gre Rafkotu in Ani, ki sta nam odstopila prostor za piknik in skuhala klobase. Se priporočamo za nasledje leto. 🙂 V dobri družbi smo tako skupaj preživeli še en lep dan – več pa si poglejte v GALERIJI!