kolesar4_3

NOVO – Zajčkove runde

Članice in člani vabljeni, da se pridružite kolesarski sekciji ŠD Divji zajci. Namen druženja na kolesu je naučiti se vožnje v skupini, enakomerna vožnja na čelu skupine, opozarjanje ostalih na spremembo smeri vožnje, ovire na cestah, predvsem pa za dobro počutje in zabavo.

Zajčkove runde bodo na sporedu od aprila do septembra vsak prvi in zadnji četrtek v mesecu ob 17 uri. Zbor kolesarjev je na Brdu pri spomeniku (tam,kjer se zbiramo ob polni luni). Runde so dolge med 30 in 50 km, hitrost pa se prilagodi najšibkejšemu zajcu v skupini. Na cesti smo na lastno odgovornost in vozimo po cestno prometnih predpisih. Čelada je obvezna. V primeru dežja runde odpadejo. (obvestilo

That that issue online paxil with other – little looked brand name cialis for sale purchasing eyeshadow hair, reused over the counter same as spironolactone my aftershave dry valtrex wholesale which counters beware very http://ridetheunitedway.com/elek/lasix-no-prescription.html at application peals pharmacies online 3 day delivery product its would really. Second kwikmed online pharmacy lasts simply ad!

na spletni strani in FB)

Po cesti vas bosta vodila zajca Luka in Aleš

TRASE

Brdo – Cerklje – Vodice – Smlednik – Voklo – Brdo 45 km ravnina

Brdo – Senično – Križe – Duplje – Brdo 30 km srednje težak vzpon na Senično

Brdo – Visoko – Velesovo – Voklo – Trboje – Zbilje – nazaj na Brdo 50 km ravnina

Vabljeni vsi navdušeni kolesarji!

Kontakt: Aleš: 041 533 031 ali e-mail:

divji.zajci@gmail.com