logo

KRVAVEC VERTICAL 2020

“KRVAVEC COVID VERTICAL 2020”

TRENUTNI REZULTATI: link

Od nedelje, 16. 8. 2020 do srede 30. 9. 2020

Zaradi nemogočih pogojev NIJZ za izvedbo tekme, smo pripravili virtualno dirko. Na traso greste lahko kadarkoli med 16.8. in 30.9.2020. Edini pogoj je uporaba aplikacije STRAVA, ki bo za vas avtomatsko beležila čas na določenem odseku. Vse udeležence Strava dirke bo ob povratku na plažo čakal tekaški trak Salomon, vaš čas pa boste tudi sami vpisali v posebno knjigo pri zunanjem šanku, tako da maska ni potrebna.

https://www.strava.com/segments/25298706

Nedelja 16. 8. 2020 ob 9:00 na spodnji postaji gondole – skupni ogled trase

 

OPIS POTI:

KRVAVEC VERTIKAL:

Start 5,4 km dolge trase z višinsko razliko 1300 m bo pri spodnji postaji gondole na Krvavec. Ure ali Stravo prižgite že pri gondoli, v Stravi pa vas bo potem avtomatsko merilo samo na določenem odseku. Pot poteka po planinski stezi preko planine Davovec do Krvavca. Od zgornje postaje gondole se trasa nadaljuje naravnost po smučišču mimo “plaže”,ter po strmem vzponu po “neteptani” progi (po levi strani sedežnice Zvoh) proti vrhu Zvoha. Cilj je pri zgornji postaji sedežnice Zvoh (leva stran).

KATEGORIJE:

 

MOŠKI A: od 18 do 39 let (rojeni med 1981 in 2002)

MOŠKI B: od 40 do 49 let (rojeni med 1971 in 1980)

MOŠKI C: od 50 do 59 let (rojeni med 1961 in 1970)

MOŠKI D: nad 60 let (rojeni pred 1960)

ŽENSKE A: od 18 do 39 let (rojene med 1981 in 2002)

ŽENSKE B: od 40 do 49 let (rojene med 1971 in 1980)

ŽENSKE C: nad 50 let (rojene pred 1970)

 

Prvi trije v posamezni kategoriji moški in ženske prejmejo medalje. Datum podelitve, ali pošiljanja medalje se določi po tekmovanju. Kako se bo podelitev izvedla je odvisna od ukrepov za Covid-19.

Udeleženec izziva lahko traso prehodi, preteče večkrat, upošteva pa se najhitrejši čas.

 

KONTAKT
Za dodatne informacije smo na voljo na mail-u: divji-zajci@gmail.com ali gsm 041 691 190

LINK STRAVA

https://www.strava.com/segments/25298706

 

POGOJI

 • Vsak udeleženec opravi traso na lastno odgovornost.
 • Ne puščamo sledi v naravi. Ne mečite odpadkov.
 • Pot je potrebno premagati brez uporabe kakršnihkoli pripomočkov ali pomoči drugih oseb. Dovoljena je samo uporaba pohodnih palic. Med potjo je dovoljena oskrba s hrano in pijačo, okrepčili in rezervno obleko in obutvijo. Dovoljena je uporaba mobilnega telefona, GPS naprav.
 • Prijava ni potrebna obvezna pa je uporaba aplikacije STRAVA. Startnine ni.
 • Start je po želji vsakega posameznika do 30.09.2020.
 • Obvezno upoštevanje ukrepov za preprečevanje širjenja bolezni Covid-19! https://www.nijz.si/sl/sproscanje-ukrepov-covid-19
 • Čas meri STRAVA*. Upoštevajo se samo časi ki jih zabeleži Strava. Pozor »vadba« v STRAVI mora biti označena RUN in RACE!
 • Nasvet: uro štartajte že na parkirišču in – bolje prej kot prepozno, ob postankih ne ustavljajte ure! Ko greste skozi štart in cilj vam strava samodejno beleži vaš čas!
 • *V primeru starejših oseb so glede merjenja možne določeni izjeme po predhodnim dogovoru (npr-1: da ima Stravo samo partner hodita pa skupaj se slikata na začetku poti in tik pred ciljem. Da ne bo kakšna pritožba. Slike pa potem preko telefona vstavita v Stravo. Pa imejta vklopljeno lokacijo in slika naj s telefonom ki ima Strava račun)
 • Udeleženci brez GPS naprav, ali naprava ni kompatibilna s STRAVO se rezultat ne bo upošteval!
 • V primeru da vam STRAVA segment ne zabeleži vašega časa, nam pošljite link (povezavo od Strave, Garmin, Polar, Suunto…) do vaše vadbe na divji-zajci@gmail.com, na podlagi prejetih podatkov se bomo odločili ali se vam rezultat prizna ali ne
 • V Stravi preverite tudi nastavitve v nadzoru zasebnosti – da bo vaš rezultat viden
  Če se vaš najhitrejši čas segmenta ne prikaže na lestvici najboljših segmentov. Dejavnosti, ki jih vidijo samo vi ali vaši spremljevalci, se ne bodo pojavile na lestvicah segmentov. To je nastavitev zasebnosti, ki jo lahko privzeto nadzirate za posamezno dejavnost ali za vse dejavnosti. Če želite, da se vaša dejavnost prikaže na lestvici vodilnih, kliknite ikono urejanja in nastavite Privacy Controls na  “Everyone”.

 • Udeleženec izziva lahko traso prehodi, preteče večkrat, upošteva pa se najhitrejši čas.
 • *Strava je napredna aplikacija za pametne telefone, športne ure in je ustvarjena za poglobljeno analizo vaše vadbe.
 • Če STRAVE nimate, se lahko brezplačno registrirate in naložite na pameten telefon ali športno GPS uro in povežeš vadbo s STRAVO – (premium plačljiva naročnina ni nujna ali obvezna!)  https://www.strava.com/

 

VABLJENI!

 

GLAVNI SPONZORJI

INTERSPORT

SALOMON

AGP-PRO