5. tekma KZTL – Brdo

V nedeljo 11.12.2016 je na sporedu 5. tekma 1. kroga Kranjske zimske tekaške lige. Tokrat se teče okrog posestva Brdo. Štart bo pri razgibalih ob 9.00 uri, teče pa se v smeri ure 1 krog.

Moto tekov KZTL je tekaško druženje ter fairplay tekmovanje (kdor to želi). V ta namen se skozi celotno ligo vodi evidenca udeležbe in rezultatov. Ti so tekoče objavljeni na FB strani-KZTL in na spletnem portalu Tekaški forum (TF). Da je to mogoče je vpeljan sledeč sistem:

Pomembno! Vsak udeleženec ima svojo unikatno številko, ki si jo mora zapomniti in vedno sporočiti zapisnikarju ob prihodu v cilj teka.

Dosedanji udeleženci obdržijo številko, ki so jo prejeli na prejšnjih sezonah lige, novi pa se morajo registrirati preko e-prijavnice na FB strani (zavihek »Prijava na ligo«). To morajo storiti vsaj dva dneva pred prvo udeležbo ( v tem primeru bodo dobili povratni mail s številko). Lista štartnih številk je objavljena na FB strani KZTL, ter spletnem portalu TF. Zamudnikom bo vseeno omogočena tudi prijava na cilju teka. Tam morajo zapisnikarju sporočiti svoj priimek in ime, ter letnico rojstva (brez teh podatkov ne bo zaveden v rezultatih).

Start je praviloma skupinski, po dogovoru pa lahko skupina počasnejših tekačev štarta tudi prej. V tem primeru mora tak tekač to izrecno povedati zapisnikarju ob prihodu v cilj, da bo zabeležen pravi čas!

Udeleženci dobijo ob prihodu na cilj topel napitek. Običajno je pri teku na Jošt in Mohor organiziran še prevoz minimalne garderobe na cilj, sicer pa mora vsak udeleženec sam poskrbeti za svojo »logistiko«. V kolikor to ne bo možno, bomo to javili na TF večer pred tekom.

Dodatne informacije:

kztl.kranj@gmail.com , ali tel. št. 040 899 439 (Ivo)

kztl