TEKAŠKI TRENINGI

Energetik šport nas vabi, da se jim pridružimo:
KAJ: TEKAŠKI TRENINGI
KDAJ: ob TORKIH, 18.00-19.00, ob aprila do konca junija in od septembra do konca oktobra
KJE: en teden na atletskem stadionu v Kranju, drugi teden pa po razgibanih tekaških poteh v Kranju in okolici

POTEK TRENINGOV:
Na atletski stezi izvajamo zelo raznolike, a bolj specifično tekaške treninge, kjer so teki večinoma prekinjeni (intervalni treningi). Nadzor nad tehniko teka je pri takem teku lažji, večkrat pa opravimo tudi video analizo teka, kar je odlična metoda za napredek. Poudarek je tudi na izvajanju atletskih vaj in krepitvi celega telesa z raznolikimi vajami za moč.
S tekom po
razgibanih poteh v okolici pa spoznavamo različne poti in načine tekaških treningov. To so razni krosi po razgibanem terenu, teki v klanec, stopnjevanja, vaje za moč na naravnih ovirah, vaje za preventivo pred poškodbami…

ZA KOGA:
Za vse začetnike, ki potrebujete nekaj motivacije in vam bo pod strokovnim vodstvom lažje ter za bolj izkušene tekače, ki bi radi izpopolnili tehniko in taktiko teka ter potrebujete nasvete o pripravi na tekme.

TRENER:
Janez Pustoslemšek, prof. ŠVZ, amaterski tekač, z veliko izkušnjami iz tekmovanj in vodenjem rekreativnih tekaških skupin. 

CENA: 15,00€ / mesec
PRIJAVA in INFO: spletna prijavnica na www.energetik-sport.si; info@energetik-sport.si ali na 040 810 858 (Janez)
Pridružite se nam lahko tudi na ostalih športnih vadbah za ODRASLE in OTROKE, ki jih izvajamo v Kranju in okolici. Več na www.energetik-sport.si.
Lep tekaški pozdrav.
Janez, Energetik šport