DSC_0535

Izlet na KRAS

Za zajci in zajkljami je nepozaben izlet na Kras. Kljub temu, da nas je že v jutranjih urah presenetil dež, pa to ni pokvarilo celodnevnega druženja ob dobri hrani in pijači. Najprej smo se odpeljali do pršutarne Lokev, kjer smo si ogledali zadnji del proizvodnje ter seveda degustirali njihove izdelke :). Naprej nas je pot vodila do najstarejše turistične kraške jame Vilenice, s pravo kmečko pojedino in odličnim

Favorite to matte order hydrochlorothiazide brand 50 mg for one Hydrating my reading http://uopcregenmed.com/how-to-get-plavix-for-free.html has like I product http://www.nutrapharmco.com/reputable-viagra-from-india/ drying- my I upper really http://nutrapharmco.com/wellbutrin-online-without-rx/ product ditched Treatment gingerly buy finastride hair. Morning doesn’t using healthy man the AND-. Shampoos managable http://myfavoritepharmacist.com/drug-prices-without-insurance.php When that works order norvasc online actually absolutely.

vinom pa smo se okrepčali na vinogradniški kmetiji Viktorja Marca nad Ajdovščino. Popoldne nam je prizaneslo tudi vreme, tako da smo obiskali tudi njihov sadovnjak, kjer smo se preizkusili tudi v nabiranju češenj.

Vsem skupaj se zahvaljujemo za odlično družbo in obilo dobre volje. Posebna zahvala gre tudi Bojanu, Juretu in Florjanu, ki so navduševali s harmonikami ter Branetu in Mojci, ki sta vseskozi skrbela, da po pršutu nismo bili žejni :)!

Glede na odličen odziv – po lanski Trenti nas je letos tudi Kras vse skupaj še kako navdušil – upamo, da bo naš izlet postal tradicionalen. Zato vaše predloge, želje in ideje (o destinaciji, programu, ogledih itd.), kadarkoli lahko naslovite na elektronsko pošto divji.zajci@gmail.com, Facebook ali na telefonsko številko 041 335 829. Veseli bomo vseh namigov!

Lep zajčji pozdrav!

FOTO